WelkomDealerdagen 2015

Onze jaarlijks terugkerende FP Dealerdagen stonden dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2015 in het teken van ons 10 jarig bestaan en Nederlands Design.

 

Er stond een heerlijke lunch en een smaakvol diner voor je klaar en ook de borrel ontbrak niet!

 

 

 

Omdat we in 2015 10 jaar bestonden maakten we een bezoek aan de FP Dealerdagen nog interessanter, we hadden iedere dag een inspirerende spreker en er waren doorlopend informatiestands van toonaangevende leveranciers.


Architect Maurice Beijk van Unipro gaf een inspirerende presentatie! Ook Bas Bloemen van Unipro was aanwezig om je van informatie te voorzien over innovatieve en duurzame vloeren. Kijk voor meer informatie op www.unipro.nl.


Michel Roth van Decolegno was aanwezig om je alles te vertellen over hun uitgebreide collectie plaatmateriaal. Op www.decolegno.nl kun je meer informatie vinden.

 

Lichtfilosoof Egbert Keen gaf een boeiende presentatie! Wil je meer informatie kijk dan op www.keenlichtdesign.nl.


René Lijnsveld en Mike Strik waren aanwezig om je meer te vertellen over de mogelijkheden van Kvadrat stoffen. Kijk op www.kvadrat.org voor meer informatie.

 

Architect en productonwerper Kees Marcelis gaf een presentatie! Op www.keesmarcelis.nl kun je een uitgebreide portfolio vinden.


Patrick in ’t Veld van Vyva Fabrics, de leverancier van hoogwaardige stoffen en kunstleer voor zowel interieur als exterieur, was aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.vyvafabrics.nl.


Jacqueline Broersz van Lonc was aanwezig en vertelde je over de ontwerpen van Lonc. Lonc ontwerpt tijdloze producten die duurzaam, modern, tijdloos en van Nederlands fabrikaat zijn. Wil je meer informatie over Lonc, kijk dan op www.lonc.nl.