Productinformatie


Tafelonderstellen

 

Op de website en in onze catalogus staan een aantal tafelonderstellen afgebeeld met daarop een blad. De prijzen van producten uit de categorie tafelonderstellen zijn altijd exclusief blad. Tafelonderstellen met een afdekkap in RVS of chroom hebben altijd een vloerplaat van gietijzer of staal, het bladkruis is van gietijzer, staal of kunststof. Maximale bladmaten staan vermeld bij elk onderstel en zijn een indicatie. Vuistregel bij kolompoten met vloerplaat is dat het blad niet zwaarder mag zijn dan het gewicht van het onderstel. Bij twijfel adviseren wij graag. In de praktijk blijkt dat soms kolomtafels tegen elkaar worden geschoven. In dat geval kunnen door kleine oneffenheden in de vloer de tafelbladen ongelijk in hoogte zijn. Indien je voornemens bent meerdere tafels tegen elkaar te plaatsen adviseren wij de onderstellen met uitdraaibare stelvoetjes te bestellen. Indien dit niet wordt gedaan en er toch hoogteverschillen tussen de bladen optreden kan FP Collection hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

 

Stoffen


Lucia Camira 100% gerecyclede polyester, 50.000 Martindale slijtvastheid

Tundra Skai kunstleer 90% PVC compound, 10% CO, >50.000 Martindale slijtvastheid

Blazer Camira 100% scheerwol, 50.000 Martindale slijtvastheid

Felt 80% wol, 20% polyamide, 90.000 Martindale slijtvastheid

Byte 100%PL, 30.000 Martindale slijtvastheid

Flash no-Shrink 100%PP, 70.000 Martindale

Pedrali Stof A 15%PL, 85% PVC, 50.000 Martindale slijtvastheid

Pedrali Stof C 80% wol, 20% polyamide, 100.000 Martindale slijtvastheid

Pedrali Stof H 63%PU, 37% polyester, 150.000 Martindale slijtvastheid

Pedrali G/Steelcut (Trio) 2 Kvadrat 90% scheerwol, 10% nylon, 100.000 Martindale slijtvastheid

Pedrali G/Divina Melange 2 Kvadrat 100% scheerwol, 45.000 Martindale slijtvastheid

Jazz Texaafoam 100%PES, 72.000 Martindale slijtvastheid

Maxima Verotex 83% PVC Compound, 25% gebreide stof, 100.000 Martindale slijtvastheid

 

Het is mogelijk producten uit onze collectie in andere stoffen te laten stofferen dan standaard aangegeven staat indien ze technisch verwerkbaar zijn. Wij kunnen hiervoor de stof inkopen, maar je kunt ook zelf stof insturen. De prijzen van de producten met ingezonden stoffen zijn op aanvraag en hangen af van het type en de breedte van de stof. Standaard kunnen wij stoffen inkopen van Kvadrat, Gabriel, Vyva Fabrics, Stamskin, Camira, Oniro, Vescom en De Ploeg. Voor het verzenden van klantspecifieke stof naar onze fabrikanten geldt een netto toeslag per order, wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.


Producten van bepaalde merken hebben veelal hun eigen stofcollectie, je kunt er niet zondermeer van uit gaan dat stoffen tussen merken onderling uitwisselbaar zijn. Op onze website staan een aantal stofgroepen digitaal weer gegeven. Deze digitale stofkaarten kunnen afwijken van de werkelijke kleur door beeldscherm instellingen of anderzins. Aan deze kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Wij adviseren dan ook bij het maken van kleurkeuzes een originele staal aan te vragen.

 

Catas kwaliteitskeurmerk

 

Bij een groot aantal producten staat het Catas beeldmerk. Deze producten zijn getest door het Italiaanse testinstituut Catas op geschiktheid voor projectmatig gebruik. De producten worden conform EN-normen getest en dienen het hoogste test niveau te behalen om gecertificeerd te worden. De betreffende testcertificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Levering en verpakking

 

Tafelonderstellen, complete tafels, de Zippo zitelementen en Modus worden knock-down verpakt in kartonnen dozen geleverd en dienen door de klant zelf te worden gemonteerd. Montage is eenvoudig en vraagt uitsluitend standaard gereedschap. Bevestigingsmateriaal voor tafelbladen wordt alleen in combinatie met de bladen zelf meegeleverd. Tafelonderstellen verpakt in kartonnen dozen worden door FP Collection altijd horizontaal vervoerd en wij adviseren klanten dringend dit ook te doen, beschadigingen veroorzaakt door het niet horizontaal vervoeren kunnen niet worden geclaimd, dit ter beoordeling van FP Collection. Niet stapelbare kunststof stoelen en barkrukken worden ongemonteerd, verpakt in karton geleverd. Montagemateriaal is bijgesloten. Overige stoelen, barkrukken en fauteuils worden (gestapeld indien mogelijk) geleverd onder plastic folie.


De ontvanger wordt geacht de levering direct bij ontvangst te controleren. Eventuele reclamaties dienen binnen 3 werkdagen te worden gemeld. Daarna wordt de levering geacht correct te zijn uitgevoerd.


Leveringen kunnen plaatsvinden met eigen vervoer FP Collection of met externe vervoerders. In alle gevallen worden de goederen afgeleverd bij de eerste deur op de begane grond van het betreffende afleveradres. Inhuizen en afleveren verder in een gebouw behoort niet tot de leveringsomvang. In overleg kunnen orders rechtstreeks worden afgeleverd op een zakelijk adres van uw (eind)klant.


Leveringen op een specifieke dag en/of tijdstip zijn in principe na overleg mogelijk. Er kan dan sprake zijn van extra vrachttoeslagen. FP Collection kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen. In overleg kunnen goederen bij ons magazijn worden afgehaald.