Ontwerper Claus Breinholt 
Pure Loop

Claus Breinholt

Ontwerper (Pure) Loop

Afgestudeerd aan de Deense Design school opende hij in 2003 zijn eigen studio waar hij actief is met industriële vormgeving en de inrichting van projecten. De zitschalen van de Loop collectie zijn ontworpen in de vorm van een kom, bestaand uit één stuk met een optimaal zitcomfort. Ze voldoen aan de Europese normen voor duurzaamheid en ergonomie.
Ontwerper Marc Sadler Noa en Tweet

Marc Sadler

Ontwerper Noa & Tweet

Studeerde in 1968 af aan de E.n.s.a.d. in Parijs. Daarna bracht hij vele jaren door op meerdere plekken in Noord Amerika, Azië en Europa, inmiddels woont hij in Milaan. Hij is gespecialiseerd in de verwerking van kunststoffen waarmee hij veel heeft geëxperimenteerd in zijn ontwerpen. Hij won diverse prijzen en één van zijn ontwerpen heeft een vaste plek in het MOMA in New York.
Ontwerper Alessandro Busana Laja en Plus

Alessandro Busana

Ontwerper Laja en Plus

Studeerde in 1999 als industrieel ontwerper af aan de Scuola Italiana Design in Padova. Hij ontwerpt voor bekende bedrijven waaronder Alfa Romeo, Alessi en Pedrali en is gefocust op functionaliteit. In 2009 richtte hij “HOLE designstudio” op, een conceptontwikkelbureau waarmee hij producten creëert voor grote nationale en internationale bedrijven. De Plus en Laja zijn ontworpen door Alessandro.

Patrick Jouin

Ontwerper Ester

Na zijn afstuderen aan de École Nationale de la Création Industrielle in 1992 werd hij ontwerper voor Thomson Multimedia onder art directie van Philippe Starck. Hier deed hij veel ervaring op en in 1998 richtte hij zijn eigen bureau op waarmee hij samen met Alain Ducasse voor vele restaurants de inrichting ontwierp. De stoel Ester is een logisch ontwerp waarin al zijn ervaring met de inrichting van restaurants samenkomt.

Alberto Basaglia & Natalia Rota Nodari

Ontwerpers Qliq

Ontmoeten elkaar op de Politecnico di Milano waar ze cum laude afstuderen in 1995. In 1997 openen ze een eigen studio in Bergamo. Betrokkenheid bij het totale proces is belangrijk voor deze twee ontwerpers. Inmiddels hebben ze een groot aantal ontwerpen op hun naam staan waaronder de verlichting voor Pedrali, de Urbantime de Qliq en de Mamà Design Italia collectie.

Claudio Dondoli en Marco Pocci

Ontwerpers Gliss, Volt, Koi-Booki, Pasha, Mya en Enjoy

Tijdens hun studie aan de Universiteit van Florence ontmoetten ze elkaar op de faculteit architectuur waar ze onderdeel uitmaken van hetzelfde team. Na het openen van een studio in 1983 focussen ze zich op industrieel ontwerpen. Hun kwaliteit ligt bij het gebruik van innovatieve materialen en gebruiksvriendelijke ontwerpen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Jorge Pensi

Ontwerper Ara, Ypsilon en Plural

Studeerde architectuur in zijn geboortestad Buenos Aires en verliet deze 1975 omdat hij zijn horizon wilde verbreden. Hij vestigde zich in Barcelona en werd Spanjaard. In 1984 begon hij zijn eigen studio. Hij won vele designprijzen waaronder de Spanish National Design Prize in 1997. Naast ontwerpen heeft hij een grote passie voor muziek, hij bracht twee albums uit.

Andreas Ostwald

Ontwerper Frisco en Callita

Na de studies Modelbouw en Industrieel ontwerpen in Kiel begon hij in 1996 zijn eigen bedrijf. In zijn product- en interieurontwerpen streeft Andreas ernaar uniek te zijn. De kern van Oswalds filosofie is esthetische perfectie. Het ontwerpen van producten met respect voor mens en milieu, door gebruik te maken van nieuwe innovatieve en technologische ontwikkelingen.

Rogier Waaijer

Ontwerper Lonc

Na zijn studie Industrieel Product Ontwerpen heeft Rogier voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Zijn designavontuur wordt na 15 jaar ervaring alleen maar interessanter, hij werkt als productdesigner en legt zijn focus bij de meubelcollectie van Lonc. Zijn uitdaging is het creëren van toegankelijke designs.

Andre Radice en Folco Orlandini

Ontwerpers Picapau en Drop

Beiden afgestudeerd aan de Politecnico di Milano, Andrea als industrieel ontwerper en Folco als architect. In 2008 zijn ze samen Studio Lucciorlandini begonnen. Volgens hen moet design emoties opwekken functioneel en esthetisch verantwoord zijn. Ze ontwierpen onder andere de Drop en Picapau.