Rob

Rob Biester

LinkedIn

Directeur / eigenaar

Is sinds 2005 samen met zijn broer Harry trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Harry

Harry Biester

LinkedIn

Directeur / eigenaar

Is sinds 2005 samen met zijn broer Rob trotse eigenaar van FP Collection. Toert graag op zijn motor door de ruige natuur en houdt van lekker eten en een goed glas wijn.

Albert

Albert Stam

LinkedIn

Commercieel medewerker binnendienst Noord

Werkt sinds 2012 met plezier bij FP Collection. Lijkt geen stress te kennen en houdt van een potje voetbal en darts. Albert werkt nauwkeurig en helpt z’n klanten en collega’s met veel plezier.

Etienne

Etienne Konter

Montage en logistiek medewerker

Werkt sinds 2012 bij FP Collection. Is groot fan van Heracles en Nederlandse muziek, hij kan monteren als de beste, is precies in zijn werk en gaat graag op pad met de FP bus.

Martijn Voortman

Martijn Voortman

Montage en logistiek medewerker

Werkt sinds 2014 bij FP Collection. Rijdt graag flink door met de FP bus en komt altijd terug met een enthousiast verhaal over zijn dag. Martijn is net als Patrick een gangmaker en gaat nooit als eerste naar huis.

Hans

Hans Veneman

Montage en logistiek medewerker

Werkt sinds 2007 als eerste echte werknemer bij FP Collection. Is net als Etienne groot fan van Heracles, hij slaat geen wedstrijd over! Daarnaast besteedt hij veel van zijn vrije tijd aan zijn andere hobby: vogels.

Sarah ter Hofte

Sarah ter Hofte

LinkedIn

Dealermanager Noord en (online) marketing & communicatie medewerker

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Is altijd enthousiast en houdt van mooie dingen. Denkt graag mee met haar klanten over de invulling van projecten en verzorgt samen met Janick de (online) marketing en communicatie van FP Collection.

Janick ter Braak

Janick ter Braak

LinkedIn

Dealermanager Zuid en (online) marketing & communicatie medewerker

Werkt sinds 2012 bij FP Collection. Heeft een passie voor mooie dingen en kan hier met veel plezier tijd aan besteden. Janick is heel precies en staat altijd voor haar klanten klaar.

Patrick

Patrick Hegeman

LinkedIn

Commercieel medewerker binnendienst Zuid

Werkt sinds 2014 bij FP Collection en is de gangmaker onder de collega’s. Hij zal nooit een feestje overslaan en organiseert het liefst iedere week een BBQ! Patrick denkt graag mee met zijn klanten en probeert ze altijd van het beste advies te voorzien.

Pieter

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.